Zomer Kamp Eiland

Alien

Kleine, pluizige, schattige aliens. Deze kleintjes spelen xylofoon en je vindt ze overal op het eiland. Ze vliegen graag in hun ufo's (en storten vaak neer). Ze halen veel kattenkwaad uit, maar zijn zo lief dat je niet lang boos op ze kan blijven.

Hedgehog

Hedgehog is Oscars beste vriendin. Ze is een slimme vegetariër en stiekem misschien ook een weerwolf (sst!). Ze wil later wetenschapper worden, dus een eiland vol vreemde wezens en toverkracht is echt haar ding.

Max

Max is superchill en een coole kampeerder. Hij is een goede vriend van Oscar en Hedgehog. Hij is soms zelfs een beetje te cool, maar diep vanbinnen is hij een aardig joch dat altijd voor je klaarstaat (tenzij hij slaapt of het vergeten is).

Susie

Susie is het hoofd van de kampleiders. Ze is verwaand, bazig... en een heks! Als ze haar toverkracht niet gebruikt om haar eigen leven makkelijker te maken, gebruikt ze die om de kampeerders dwars te zitten. Misschien wordt ze gewoon verkeerd begrepen?

Oscar

Oscar is een olifant. Hij is gek op avontuur en Pyjama en hij praat graag met de maan over zijn gevoelens. Hij heeft geen haast om volwassen te worden en hij is moedig en loyaal naar zijn vrienden - vooral naar zijn BFF Hedgehog. Hij is nieuwsgierig en maakt vaak verkenningstochten op het eiland. Dan helpt hij de vreemde wezens die er wonen.

Zomer Kamp Eiland

Oscar en Hedgehog komen aan op Zomer Kamp Eiland en zien al snel dat het geen gewoon zomerkamp is: de kampleiders zijn heksen en er zijn aliens en pratende bomen.

PERSONAGES
ADVERTENTIE