De Wonderlijke Wereld van Gumball
Swing out
 Rumble in the Nightosphere
Disc Duel

Anais

Anais is het kleine zusje van Gumball en ze is de slimste van de familie. Ze is superschattig, maar ook ondeugend en sarcastisch. Ze zit altijd vol ideeën, ook al luistert de rest van de familie daar niet naar.

Darwin

Darwin was eerst het huisdier van de familie, maar nu is hij de beste vriend van Gumball. Hij mag er dan onschuldig en naïef uitzien, maar hij zit vol verassingen…... en visvoer.

Gumball

Gumball is altijd optimistisch, zo dom dat het schattig is en altijd bereid om iets nieuws te proberen. Zelfs een geest een dag zijn lichaam over laten nemen. Het enige dat hij leert van zijn fouten is hoe hij er meer kan maken.

Nicole

Nicole heeft de broek aan in huis en is net zo lief als ze streng kan zijn. Ze is gek op haar kinderen en heeft alles voor ze over. Zelfs een T-rex op de snelweg achtervolgen op de rug van een boze hond.

Richard

Richard is een groot, roze konijn. Hij is totaal onvoorbereid op het leven en het enige waar hij meer van houdt dan computerspelletjes is zijn familie. O, en het uit de weg gaan van verantwoordelijkheden, zoals het vinden van een baan.

De Wonderlijke Wereld van Gumball

Maak kennis met de Wattersons: Mam, Pap, Anais, Darwin en natuurlijk Gumball! Hij is een 12-jarige kat met een fijne neus voor ongeluk. Dat is De Wonderlijke Wereld van Gumball.

PERSONAGES