Regular Show
Toon Cup 2016
Vuistslag

Rigby

Rigby is nooit volwassen geworden. Hij schrikt nergens voor terug en schaamt zich nergens voor. Hij is net een doorgeslagen puber en kent geen grenzen.

Mordecai

Mordecai is een jonge blauwe gaai, die steeds meer gevoel voor verantwoordelijkheid, fatsoen en moraal krijgt. Maar dat betekent niet dat hij niet van een geintje houdt!

Paps

Paps ziet eruit als een mens, maar eigenlijk is hij een lolly uit Lollipopland. Hij bulkt al zijn hele leven van het geld en heeft nooit ergens moeite voor hoeven doen. Daardoor geniet hij als een kind van de simpele dingen in het leven.

Hups

Hups kan niet lopen of rennen. Hij kan alleen maar huppen als een skippybal. Hups is slim en sterk. Hij kan alles waar Mordecai en Rigby een potje van maken rechtzetten.

Benson

Omdat Paps zo wereldvreemd is, heeft hij Benson de leiding over het park gegeven. Benson is de baas van Mordecai en Rigby en zeurt altijd aan hun kop.

Regular Show

Mordecai en Rigby zijn dikke vrienden en samen halen ze de meest fantastische dingen uit de alledaagse taken en problemen van hun saaie baantje.

PERSONAGES