Wat Beren Leren
Beary Spot On
Bearsketball

Grizzly

Grizzly is de oudste van de broers. Hoewel hij charisma heeft, joviaal en een zeer gemotiveerde leider is, is Grizz niet de slimste beer van de drie. Hij heeft toen hij klein was misschien verfschilfers gegeten, maar dat weet niemand zeker.

Panda

Panda is het middelste kind en hij is in veel dingen het tegenovergestelde van zijn broers. Zij dansen graag, maar Panda staat liever aan de kant. Zij zijn gek op vlees, maar Panda is vegetariër.

IJsbeer

Hij is de jongste van de drie broers. IJsbeer hangt er vaak een beetje bij en zegt geen woord. Hoewel hij een beer van weinig woorden is, moet je hem niet onderschatten. Hij heeft veel onbekende talenten. IJsbeer is eigenlijk een wijze en hij knapt al het vuile werk van de beren op.

Wat Beren Leren

Grizz, Panda en IJsbeer zijn drie broers die proberen erbij te horen en vrienden te maken. Dat kan best lastig zijn als je een beer bent. Grizz is de oudste beer en hij leidt zijn broers met gigantisch veel optimisme, wat soms een ramp wordt. Panda, het middelste kind, is hopeloos romantisch. IJsbeer is de jongste broer en hij is onvoorspelbaar.

PERSONAGES