Unikitty

Master Frown

Master Frown is de burgemeester van Frown Town, de sombere stad die tegenover het koninkrijk van Unikitty ligt en waar het altijd regent.

Richard

Richard is de saaie butler van Unikitty en Puppycorn. Hij probeert het kasteel netjes te houden door iedereen klusjes te laten doen, ondanks dat Unikitty dat helemaal niet belangrijk vindt.

Unikitty

De vertederende prinses Unikitty doet er alles aan om haar vrienden te helpen, wat er ook gebeurt. Zelfs als haar pogingen oncontroleerbare, supergrappige en letterlijk explosies van gevoelens tot gevolg hebben!

Puppycorn

Unikitty’s broertje Puppycorn is altijd in de buurt om de boel te redden en hij probeert constant te bewijzen dat hij ondanks zijn leeftijd en lengte toch heel stoer is.

Hawkodile

Hawkodile is de overbezorgde lijfwacht van Unikitty en Puppycorn. Hij is altijd aan het trainen voor een gevecht, maar gaat ook mee op de leuke avonturen.

Dr. Fox

Dr. Fox is het brein achter alle voertuigen en wetenschappelijke wensen van Unikitty en Puppycorn. Ze werkt in haar lab altijd aan iets wat van pas komt bij de avonturen!

Brock

Brock is het hulpje van Master Frown. Hij probeert altijd de avonturen van Unikitty te dwarsbomen.

Unikitty

Unikitty verlaat De LEGO Film en creëert haar eigen wereld vol avontuur, spanning en dansfeestjes! Ze heeft een goed hart en een kort lontje en doet letterlijk alles wat nodig is om haar koninkrijk tevreden te houden.

PERSONAGES