Tijd voor Avontuur
AT GAMES
Billy Giant Hunter
Rumble in the Nightosphere

Finn

Finn is een maf joch dat op een dag een held wil worden. Hij ziet er niet al te sterk uit, maar slechteriken zal hij doden. Zo is hij gewoon.

Jake

Finns beste vriend is een wijze oude hond met een groot hart. Jake heeft het magische vermogen om zich uit te rekken en te groeien. Als er geen slechteriken zijn die zich misdragen, bespeelt hij de altviool met zijn vriendin, Vrouwe Regenhoorn.

De IJskoning

De IJskoning is gewapend met een magische kroon en een ijzig hart, en heeft maar één doel: een echtgenote bemachtigen, op welke manier dan ook.

Vrouwe Regenhoorn

Het trouwe en majestueuze huisdier van Prinses Bubblegum. Door haar liefde voor de altviool past ze perfect bij Jake.

Marceline

Marceline is een ruige rocker. Na eeuwen door het Land van Ooo te hebben gedwaald, is ze een onverschrokken waaghals geworden.

Prinses Bubbelien

Prinses Bubbelien, miljonair en technologieliefhebber, stort zich op alle nerdy activiteiten van rakettechnologie tot schildpadkwekerijen.

Cake

Cake de kat is een vrouwelijke versie van Jake. Ze heeft ongeveer dezelfde krachten, waarmee ze haar lichaam kan uitrekken, buigen en vervormen. Heer Monochromihoorn is haar vriendje.

Fionna

Fionna is een vrouwelijker versie van Finn. Als ze het als mens opneemt tegen de IJskoningin, is Fionna net zo dapper, avontuurlijk en onbevreesd als haar mannelijke tegenhanger.

Gunter

De IJskoning noemt al zijn pinguïnslaafjes Gunter. Maar hij past de uitspraak aan het karakter van de pinguïn aan.

Vuurprinses

Vuurprinses is een pittige prinses uit het Rijk van Vuur en de nieuwe grote liefde van Finn. Haar vuurkrachten hangen samen met haar emoties en ze staat erom bekend dat ze snel boos wordt.

Ruimteklontprinses

Ruimteklontprinses komt uit het wolkachtige koninkrijk Ruimte Klont. Ze gedraagt zich als een verwende tiener.

Biemo

Biemo is veel meer dan de kamergenoot van Finn en Jake. Biemo is ook hun vriend, camera, wekker en gameconsole.

Tijd voor Avontuur

Het is Tijd voor Avontuur! Beleef samen met de oude hond Jake en Finn de jongen nieuwe, waanzinnige avonturen. Speel gratis spelletjes en bekijk grappige video's uit de serie. Volg Finn, Jake en al hun vriendjes tijdens de grootste avonturen die ze ooit hebben beleefd in het Land van Ooo. Kom meer te weten over Marceline, Prinses Bubblegum, de IJskoning en de andere personages, alleen bij Cartoon Network!

PERSONAGES