Ninjago

Kai

Meester van het Vuur. Kai is een heethoofd, maar hij zal zichzelf eerder 'temperamentvol' noemen. Hij is impulsief, dapper en superloyaal en speelt een centrale rol in de strategie van het team.

Cole

De Ninja van de Aarde. Cole is een rots in de branding. Hij is altijd kalm, behalve als er een taart of ander lekkers op tafel komt. In het gevecht kun je altijd op hem rekenen.

Jay

Sterke grappenmaker. Vrolijk en altijd alert, ook in het heetst van de strijd. Jay is de snel pratende Meester van de Bliksem. Hij vertrouwt meer op zijn snelle reflexen dan op zijn spierkracht.

Zane

De Ninja van het IJs. De coolste nindroid van allemaal. De laatste keer dat we van Zane hoorden, had hij zich heldhaftig opgeofferd om Ninjago te redden. Zane is herbouwd in de fabriek van Cyrus Borg en keert terug als de Titanium Ninja.

Ninjago

Ontmoet Sensei Wu en de vier ninja's van NINJAGO: Meesters van Spinjitzu! Kai, Jay, Cole en Zane moeten natuurkrachten en Spinjitzu wapens aanwenden om Ninjago te beschermen van de kwaadaardige Lord Garmadon en zijn gevaarlijke Serpentines!

PERSONAGES