Transformers Prime

Megatron

Der Boss der Decepticons ist mindestens genau so böse, wie der Anführer der Autobots gut ist. Ob in Alien-Kampfjetform oder im Robotermodus – Megatron ist der übelste und tödlichste aller Transformers.

Optimus Prime

De leider van de Autobots is de grootste, sterkste en slimste. Optimus Prime maakt de plannen en beschermt de mensen in de oorlog tegen de Decepticons. Optimus Prime is geen knuffelbeer, maar hij is wel betrokken.

Ratchet

Deze ambulance is de arts van de Autobots. Ratchet maakt ledematen en versnellingen. Hij wil niet dat de Autobots hun nek uitsteken om de mensen te redden of dat ze mensen meenemen naar de geheime basis.

Bumblebee

Deze Autobot is het langst op aarde, dus hij kent de mensen het beste. De stem van Bumblebee raakte op Cybertron beschadigd, dus hij 'praat' met gepiep en geknars.

Bulkhead

Deze reus is de spierbundel van de Autobots, maar Bulkhead is eigenlijk een gevoelige jongen. Miko komt daar achter als ze vriendschap met hem sluit. Als Miko gevaar loopt, komt Bulkhead haar beschermen.

Transformers Prime

Sluit je aan bij Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead en de rest van de heldhaftige Autobots in hun strijd tegen de kwaadaardige Decepticons. Nu de grote, boze Megatron terug is met een mysterieus en gevaarlijk element, moet Team Prime zich voorbereiden op een episch gevecht.

PERSONAGES
ADVERTENTIE