Transformers Cyberverse

Optimus Prime

Optimus Prime is de leider van de Autobots en de nachtmerrie van elke Decepticon. Als je een held zoekt, dan moet je bij hem zijn. Hij verandert in een grote vrachtwagen en staat erom bekend dat hij zijn team aanspoort met de uitspraak: 'Autobots, rijden maar!’

Bumblebee

Bumblebee is de moedigste, coolste en beste verkenner van de Autobots. Dat denkt hij tenminste... Maar hij is zijn geheugen kwijt! Hij probeert zijn geheugen terug te krijgen om de Decepticons te verslaan. Hij wordt gelukkig geholpen door zijn vrienden Windblade en Optimus Prime.

Blurr

Blurr is de snelste bot in het universum. Als hij in de buurt is, wordt het stofhappen! Hij beweegt en praat snel. Deze Velocitronian werkt met Bumblebee en zijn vrienden samen om de Decepticons te verslaan.

Grimlock

Grimlock is de legendarische Dinobot-koning. In bot-modus is hij slim en een gladde prater, maar in T. rex-modus zegt hij niet veel. Dan stampt hij vooral dingen plat!

Megatron

Megatron is meedogenloos, wreed en gewoon slecht nieuws. De leider van de Decepticons is oerslecht, maar wees gerust: de Autobots willen voorkomen dat hij over de wereld zal heersen! Optimus Prime en hij zijn ooit vrienden geweest. Is hij dan toch minder boosaardig dan je denkt?

Starscream

Starscream is heel doortrapt, zelfs voor een Decepticon! Als deze bot je uitlevert aan Megatron, dan verraadt hij daarna Megatron aan degene die hem macht kan geven. Deze woeste gozer kent geen enkele loyaliteit.

Transformers Cyberverse

Bumblebee heeft een belangrijke missie en er staan levens op het spel! Hij kan zich alleen niet herinneren wat zijn missie is. Terwijl Windblade probeert om zijn kapotte geheugenchips te maken, zitten de Decepticons ze op de hielen. Ze hebben nog maar weinig tijd...

PERSONAGES
ADVERTENTIE