Steven Universe
Spike Squad
Sword Dancers

Steven Universe

Steven is de rare snuiter van het team. Hij is misschien niet zo sterk als de andere Edelstenen. Of zo slim. Maar hij weet altijd op een verrassende manier de boel te redden!

Granaat

Granaat is een sterke en gedisciplineerde strijder en de natuurlijke leider van de groep. Ze is een Edelsteen van weinig woorden, maar ze laat haar sterke handschoenen spreken.

Amethist

Amethist is de wildebras van de Edelstenen. Ze stoeit graag met Steven en haalt graag grappen uit. Haar wapen is een kristallen zweep die ze tevoorschijn tovert uit de edelsteen op haar borst.

Parel

Parel is een enorme perfectionist die makkelijk in de war raakt als iets haar plannen doorkruist. Dat 'iets' is meestal Steven. Haar favoriete wapen is een magische speer.

Steven Universe

Geloof in Steven! Steven Universe is voor de helft mens en voor de helft een Edelsteenheld die leert hoe hij de wereld moet redden met magische krachten die uit zijn navel komen. Steven is misschien niet zo sterk als de Edelstenen. Of zo slim. Maar dat weerhoudt hem er niet van om met Granaat, Amethist en Parel magische avonturen te beleven, waarbij Steven altijd op een verrassende manier de boel weet te redden.

PERSONAGES