Ome Opa
Rock Paper Tummy
Psychedelic Puzzles

Ome Opa

Ome Opa is de magische oom EN opa van iedereen op aarde. Hij reist de wereld rond om mensen te helpen en hun leven voorgoed te veranderen.

Meneer Guus

Meneer Guus is een soort dinosaurus die in de meer dan een miljoen jaar dat hij al op aarde rondloopt alles wel heeft gezien. Hij staat dus nergens van te kijken.

Pizza Steef

Pizza Steef is een pratend stuk pizza met een coole zonnebril op. Hij is de coolste persoon die ooit heeft bestaan - vindt hij zelf dan.

Buideltas

Buideltas is de magische pratende tas en beste vriend van Ome Opa. Hij voorziet Ome Opa van allerlei handige en interessante spulletjes.

Gigarealistische Vliegtijgerin

Gigarealistische Vliegtijgerin is Ome Opa's belangrijkste vervoermiddel als hij ten strijde trekt. Maar ze is ook gek op boybands en meisjesdingen.

Ome Opa

Ome Opa en zijn vrienden redden de wereld op de meest waanzinnige manier! Ome Opa is de magische oom EN opa van iedereen op aarde. Hij reist de wereld rond om mensen te helpen en hun leven voorgoed te veranderen. De camper is Ome Opa's magische woning op wielen. Hij kan zelf rijden en is van binnen net een eindeloos speelhuis vol vreemde en verbazingwekkende kamers.

PERSONAGES