Foster's Thuis voor Denkbeeldige Vriendjes

Bloo

Bloo is de beste denkbeeldige vriend ooit, of dat denkt hij. Hij is charmant, grappig, rebels en heeft een enorm ego. Problemen volgen hem overal waar hij gaat.

Mac

Mac is een gewone, slimme 8 jaar oude jongen. Hij heeft Bloo bedacht, brengt zijn tijd door in Foster's tehuis en helpt Bloo altijd uit de problemen!

Wild

Wild is groot, heeft maar één arm en zijn linkeroog zit wat verkeerd. Hoewel het leven een beetje moeilijk is geweest voor Wild, is hij ongelooflijk vrolijk, positief en optimistisch.

Coco

Coco is…wel, een kleine koekoek. Ze maakt enkel geluidjes en legt kleurige plastic eieren die speciale verrassingen bevatten: soms goede, soms slechte en soms gewoon vreemde!

Eduardo

Eduardo ziet er vrij angstaanjagend uit met zijn puntige hoorns en zijn monsterachtige omvang… ware het niet dat hij als de dood is voor alles wat beweegt!

Foster's Thuis voor Denkbeeldige Vriendjes

Wat gebeurt er met denkbeeldige vrienden wanneer kinderen opgroeien? Ze komen terecht in het tehuis voor denkbeeldige vrienden van Foster, de thuishaven voor de beste vrienden die je je kunt voorstellen.

PERSONAGES
ADVERTENTIE