De Rampzalige Avonturen van Flapjack

Flapjack

Hij is een enthousiaste jongen die dol is op avontuur. Hij werd opgevoed door Memmie, een pratende walvis. Ondanks de waarschuwingen van Memmie is Flapjack zo gefascineerd door de verhalen van Kapitein Knarremans dat hij vastbesloten is een echte avonturier te worden.

Kapitein Knarremans

Kapitein Knarremans is een haveloze, oude zeevaarder die beweert dat hij de beste piraat aller tijden is. Hij vertelt voortdurend overdreven verhalen over zijn avonturen en Flapjack is geboeid door zijn praatjes over de volle zee.

Memmie

Memmie is een overbeschermende moeder voor Flapjack. Ze kiest liever voor de veilige Stormerdam Haven dan voor de gevaren van de volle zee. Memmie staat altijd klaar voor Flapjack, ook als hij zich weer eens in de nesten heeft gewerkt door Knarremans.

De Rampzalige Avonturen van Flapjack

Flapjack werd op zee opgevoed door een pratende walvis genaamd Memmie. Maar er kwam abrupt een einde aan zijn rustige leventje toen hij Kapitein Knarremans ontmoette. Die oude zeevaarder deed Flapjack dromen van avonturen op volle zee die niet altijd even goed aflopen.

PERSONAGES
ADVERTENTIE