Codename: Kids Next Door

Numme 2

Hoagie P. Gilligan Junior maakt de gekke vliegmachines en wapens voor KND. Hij houdt van eten en windt zich soms zo op dat hij vergeet te ademen!

Numme 3

Kuki Sanban is een schattig, dagdromend meisje dat alles wil doen om de Kids te helpen… zolang ze zich maar kan herinneren wat dat nu net is!

Numme 4

Wallabee Beatles is arrogant en impulsief. Hij compenseert zijn kleine gestalte door stoer te doen. Hij is altijd de eerste om zich ergens aan te storen en ook altijd de eerste om iets fout te laten lopen.

Numme 5

Abigail "Abby" Lincoln spreekt alleen wanneer er iets belangrijks moet worden gezegd. Deze superspion is het enige lid, naast Numme 1, met een beetje gezond verstand.

Numme 1

Nigel Uno is een meester in strategie. Hij ontwerpt uitgebreide plannen om de wereld te domineren die gewoon te cool zijn om ze niet te proberen. Hij is ook de leider van de KND.

Codename: Kids Next Door

Vijf heldhaftige kinderen van tien jaar hebben een geheim team gevormd dat de ‘Kids Next Door’ heet. Ze hebben één missie: alle kinderen bevrijden van hun tyrannieke ouders.

PERSONAGES
ADVERTENTIE