Classic Ben 10
Ben 10 - Ontdek meer
Undertown Runner

Ben Tennyson

Ben is een gewone jongen van 10 jaar. Hij speelt videospelletjes, rijdt met zijn fiets en zorgt af en toe voor problemen.

Quatre Bras

Wanneer Ben krachtig wil slaan of iets moet werpen is Quatre Bras de juiste held. Met zijn 3,5 meter gebruikt deze reusachtige alien met vier armen zijn kracht om klappen uit te delen. Zijn sterke huid beschermt hem tegen aanvallen.

Upgrade

Upgrade is een levende machine met een huid in vloeibaar metaal. Hij kan versmelten met elk mechanisch apparaat, van een mixer of een fiets tot een satelliet. Tijdens zo'n fusie kan hij het apparaat "upgraden" naar een technologisch hoogstandje dat veel krachtiger is dan de technologie op aarde.

Diamantkop

Diamantkop is een kristallen alien met een lichaam dat harder is dan diamant. Hierdoor is hij onkwetsbaar voor de meeste fysieke aanvallen en kan hij door bijna alles heen snijden.

Spokie

Spokie is een schaduwalien met de krachten van een geest. Hij kan zich door muren bewegen en onzichtbaar worden. Zijn spookachtige uiterlijk is ook geschikt om criminelen overal bang te maken.

Grijze Massa

Met een omvang van slechts 12 cm, behoort Grijze Massa tot een alienras dat is gemaakt om complexe machines binnen te dringen en te repareren. Hierdoor kan hij zich door uiterst kleine ruimtes wringen en Bens intelligentie tijdelijk verhogen wanneer hij is getransformeerd.

Vuurvlaag

Vuurvlaag behoort tot een alienras dat meer op een zon dan op een planeet woont. Hij kan vuurballen uit zijn handen en mond gooien. Hij kan ook vlammen en hitte absorberen en kan dus net zo snel een brand uitblussen als er een stichten.

Scheurbek

De wateralien Scheurbek is een geweldige zwemmer. Hij kan onder water ademen en zijn benen in een lange staart met vinnen veranderen. Hij is opmerkelijk snel en vinnig in het water en kan vechten met zijn klauwen of zijn krachtige kaken gebruiken om heel hard te bijten.

Stinkvlieg

Stinkvlieg is een gevleugelde alien die lijkt op een insect. Het is een ervaren vlieger die geweldige acrobatische bewegingen kan uitvoeren in de lucht. Hij kan zich ook redden in een gevecht met zijn scharen en scherpe staart als indrukwekkende natuurlijke wapens.

Wildmutt

Wildmutt is meer dier dan mens. Het is een beestachtige alien met bovenmenselijke athletische krachten en een uiterst ontwikkelde reukzin, gehoor en smaak. Hij kan ook de veren op zijn rug afvuren als projectielen.

XLR8

XLR8 is een alien met bliksemsnelle reflexen die snelheden van meer dan 500 km/u kan bereiken. Hij is zo snel doordat hij de wrijvingskracht kan manipuleren, waardoor hij ook op rechte muren en over onvaste grond zoals modder, ijs en water kan lopen.

Classic Ben 10

Wanneer de 10 jaar oude Ben Tennyson een mysterieus horloge vindt, krijgt hij de kracht om te transformeren in verschillende soorten aliens die elk hun eigen geweldige krachten hebben.

PERSONAGES
ADVERTENTIE