Clarence
Zookeeper Caper
Reckless Ramps

Benny

Benny is een pestkop die eerder een sarcastische opmerking maakt dan een klap uitdeelt. Benny is een verwend rijkeluiskind. Eigenlijk vindt hij Clarence wel aardig, maar dat zal hij nooit toegeven.

Clarence

Hij loopt over van oneindig enthousiasme en nieuwsgierigheid. Clarence is overal gek op, omdat hij alles geweldig vindt. Door zijn unieke kijk op het leven is elke dag de beste dag ooit.

Sumo

Sumo, de beste vriend van Clarence, is een strijdlustige, straatwijze jongen. Hij is een onvoorspelbare wildebras en hij is echt nergens bang voor, wat soms een nadeel kan zijn. Maar hij is ook heel trouw aan zijn vrienden en hij staat altijd voor ze klaar.

Jef

Jef, de beste vriend van Clarence, is een beetje bekrompen en hij is voor veel dingen bang. Maar zelfs iemand die zo zenuwachtig is als Jef heeft wel plezier als Clarence in de buurt is.

Marie

Marie is de moeder van Clarence. Door de zeldzame combinatie van geduld, uithoudingsvermogen, humor en onvoorwaardelijke steun is ze de perfecte ouder voor Clarence.

Clarence

In een lawaaierige wereld is Clarence een straal zonlicht, puur en simpel. Hij ziet de wereld alleen in zijn favoriete kleuren: halfgaar paars en neongroen. Voor Clarence zijn z'n vrienden Jef en Sumo en z'n moeder Marie meer dan goud waard. Wat er ook gebeurt, goed of slecht, Clarence blijft positief.

PERSONAGES