Chowder

Chowder

Chowder houdt meer van eten dan van alle andere dingen. Hij eet alles, echt alles… Let maar op! Chowder woont bij zijn meesterchef, de legendarische Mung Daal en zijn vrouw Truffel.

Mung Daal

Mung Daal is de chef-kok waar Chowder bij werkt en woont. Hij weet bijna alles over alles, en omdat hij zo'n wijze chef-kok is, geeft hij Chowder altijd advies… Hij denkt ook dat hij het goed doet bij de vrouwen, maar dat is niet echt het geval.

Truffel

Truffel is de drijvende kracht achter het cateringbedrijf van Mung Daal. Ze geeft haar man, de legendarische kookguru, bevelen alsof hij een stoute schooljongen is. Diep vanbinnen heeft ze echter een hart van goud…of toch ergens…

Shnitzel

Schnitzel is een groot bruin hoopje monster dat werkt in de keuken van Mung Daal. Hij heeft niet veel gevoel voor humor, maar zwijg daarover tegen hem.

Panini

Panini heeft een obsessie voor Chowder. Ze heeft zichzelf wijsgemaakt dat Chowder haar liefje is. Chowder probeert haar steeds te vertellen dat dat niet zo is, maar Panini heeft de sleutel van Chowders hart gevonden, en hij blijft terugkomen voor meer.

Chowder

Chowder, de kleine chef met grote dromen en een nog grotere eetlust, is het grootste wat op Cartoon Network is verschenen sinds de uitvinding van grote dingen. Chowder is een leerling-kok in het mysterieuze Marsepeindorp, waar alles mogelijk is en niets normaal is, in het bijzonder de mensen die er wonen.

PERSONAGES
ADVERTENTIE