Ben 10 Omniverse
Ben 10 - Introduceer mij
Alien Unlock 2

Ben Tennyson

Ben is dan wel de grootste held van het heelal, maar zijn nieuwe Omnitrix is nog net zo onvoorspelbaar als altijd. Hij wil zo graag solo gaan als superheld, maar opa Max heeft andere plannen.

Jonge Ben Tennyson

De jonge Ben Tennyson is een heel bijzondere jongen! Hij kan in tien verschillende aliens veranderen dankzij de Omnitrix, een magisch apparaatje dat op een horloge lijkt.

Blox

Blox is een alien van wie het lichaam uit veel blokken bestaat. Hij kan zich uitrekken, dubbelvouwen en zijn lichaam in bijna elke vorm ombouwen: een schild, een container, een extra lange arm of zelfs een katapult.

Feedback

Feedback is alleen te gebruiken door de jonge Ben. Hij kan energie-aanvallen absorberen en zelf met die energie aanvallen. Hij kan ook met zijn stekkerachtige vingers en dreadlocks de energie uit zijn tegenstanders halen.

Graviton

Graviton is letterlijk een kleine planeet, compleet met een gesmolten kern. Met zijn op zwaartekracht gebaseerde vermogens kan hij zwaartekrachtvelden maken die de zwaartekracht van anderen versterken of verzwakken, waardoor ze zo licht als een veertje worden of ruim 100 ton wegen!

Khyber De Jager

Khyber De Jager is een bedreven spoorzoeker en meedogenloze schurk die prat gaat op zijn geduld, omdat hij de tijd neemt om zijn prooi te bestuderen en ze door zijn volharding kan afmatten.

Rook

Dit is Rook, Bens superhandige nieuwe partner en sidekick. Door zijn prototech pantser is hij bestand tegen vijandig vuur of grijphaken van vuur. Zijn protowapen kan veranderen in verschillende typen wapens.

Wildschok

Dit is de elektrische Wildschok, een yeti-achtige alien met superkracht. Hij genereert enorme hoeveelheden elektriciteit die hij met behulp van energiestralen naar zijn vijanden kan afvuren.

Vuurvlaag

Dit is de vurige Vuurvlaag, die heter is dan ooit. Hij kan met zijn vuisten vuurballen afvuren, door de lucht vliegen op een skateboard van vuur en hij is immuun voor warme en koude aanvallen.

Kanonbal

Dit is de onbedwingbare Kanonbal. Hij kan rollen als een bijna onverwoestbare bal, stuiteren en zo krachtige schokgolven veroorzaken of rondtollen tot een felle tornado.

Ballweevil

Ballweevil gebruikt een kleverige bal om allerlei troep te verzamelen. Als hij klaar is voor de aanval, stoot hij de bal van brokstukken af en die ontploft dan. Hoe groter de bal, hoe groter de knal!

Kickin' Hawk

Kickin' Hawk stamt uit een buitenaards ras van een soort reusachtige hanen. Hij is heel sterk in gevechten en kan keihard trappen.

Armadriller

Dit is de alien die op een gordeldier lijkt. Hij heeft een geel, gepantserd lichaam en een helm met hoorns. Hij kan enorm goed graven en schokgolven en aardbevingen veroorzaken door op de grond te slaan.

XLR8

Met zijn razendsnelle reflexen en een snelheid van wel 800 km per uur is XLR8 Bens snelste alien.

Gigantosaurus

Als Ben verandert in deze dinosaurusachtige alien, heeft hij superkracht, een huid als een pantser en kan hij wel 18 meter lang worden.

Quatre Bras

Dit is Quatre Bras, een bekend gezicht met een nieuwe look. Hij is supersterk. Hij kan hoog in de lucht springen en met zijn grote klap een krachtige schokgolf veroorzaken.

Ben 10 Omniverse

Schurken verslaan, hoort erbij als je een superheld bent. Met een beetje hulp van zijn nieuwe partner, een groentje dat alles volgens het boekje doet, onderzoekt Ben de eigenaardige kant van de alternatieve wereld van de aliens en hij komt vijanden tegen uit zijn verleden die wraak willen nemen. Bovendien zit een mysterieuze jager hem op de hielen! Ben 10 is terug en leuker dan ooit met 10 nieuwe aliens en een gloednieuwe kijk op het leven!

PERSONAGES
ADVERTENTIE