Batman: Stoer en Stoutmoedig

Batman

Batman (tijdens de dag gewoon Bruce Wayne) is de bewaker van Gotham City. Hij is rijk genoeg om de meest geavanceerde gadgets en voertuigen te veroorloven, en hij is een ervaren vechter.

Plastic Man

Een getalenteerde ex-gevangene die zijn lichaam in elke bocht en vorm kan buigen. De soepele Plastic Man staat altijd klaar om met zijn krachten Batman te hulp te schieten.

Rode Tornado

De superkrachtige en razendsnelle Rode Tornado is geen gewone robot. Met zijn lichaam kan hij tornado's laten uitbreken. Hij wil steeds de mensheid beter leren begrijpen en voelen wat mensen voelen.

Blauw Kever

Blauw Kever is Batman's grootste fan… en soms zijn grootste nachtmerrie. Maar als pluspunt, schurken zijn gedoemd als deze niet-zo-typische tiener zijn gewapende keverpak aantrekt.

Groene Pijl

's Werelds beste boogschutter heeft een pijlkoker vol verrassingen. Groene Pijl is een meester in het uitvinden van nieuwe pijlen. Hij is gek op gadgets, net als Batman met wie hij voortdurend wedijvert om de beste te zijn.

Batman: Stoer en Stoutmoedig

Alleen is Batman sterk, maar met superhelden zoals Blue Beetle, Plastic Man en Green Arrow aan z’n zijde is hij niet te verslaan!

PERSONAGES
ADVERTENTIE