Achter de Tuinmuur

De Kikker

Greg heeft altijd een kikker bij zich. De naam van de kikker verandert steeds. Hoewel Greg volhoudt dat de kikker van hem en Wirt is, heeft hij helemaal geen zin om voor de kikker te zorgen. De kikker kan niet praten, maar hij zingt wel.

De Houthakker

Het is lastig om te zeggen wat de drijfveer van de Houthakker is. Is hij gevaarlijk? Is hij behulpzaam? Is hij gewoon een gekke vent die door het bos doolt? Om eerlijk te zijn, is hij zelf ook een verloren ziel. Hij reist door Het Onbekende en is op zoek naar de enge Edelhout bomen.

Beatrice

Beatrice is een pratende, blauwe vogel die Wirt en Greg helpt om de weg naar huis te vinden. Ze zegt dat ze hen naar Adèle van de Weiden kan brengen. Dat is de Goede Dame van de Bossen die ze kan helpen om thuis te komen.

Greg

Greg, de jongste broer, is energiek, speels en zorgeloos, vaak omdat hij het gevaar niet ziet. Hij houdt van het leven en ziet alleen de goede en leuke dingen om hem heen. Hij heeft wel moeite om te snappen dat acties echte gevolgen kunnen hebben. Hij is bijna nergens bang voor, maar dat komt misschien door zijn naïviteit.

Wirt

Wirt, de oudste broer, is nogal egocentrisch en in zichzelf gekeerd. Hij twijfelt snel aan zijn beslissingen en denkt vaak dat problemen niet op te lossen zijn. Dat komt vooral omdat hij bang is dat hij de verkeerde beslissing neemt.

Achter de Tuinmuur

Over the Garden Wall vertelt het verhaal van twee broers, Wirt en Greg, die zijn verdwaald in The Unknown. Dat is een vreemd bos dat is losgeslagen in de tijd. Met hulp van een wijze, oude houthakker en de slechtgehumeurde blauwe vogel Beatrice moeten Wirt en Greg door dit vreemde land reizen, in de hoop dat ze de weg naar huis vinden.

PERSONAGES
ADVERTENTIE