Supergroentjes

Tyler

Tyler is de eerste die twijfelt aan de battleballs en zijn opdracht om de wereld te redden. Hij weet meer dan de anderen over hoe moeilijk het is om Supergroentje te zijn. Ten eerste weet hij dat 'als je bijzondere krachten hebt, je ook meer verantwoordelijkheid hebt'. Ten tweede is hij de enige die stripboeken leest, dus hij weet dat superhelden een zootje maken van hun leven.

Kevin

Kevin wilde graag een menselijke kanonskogel worden, maar dat moest hij opgeven toen hij een superheld werd. Kevin is echt de enige in de groep die zijn superkrachten leuk vindt. Misschien geniet hij er wel te veel van en 'verantwoordelijkheid' is niet echt zijn ding. Hij is extreeeem!!!

Shope

Shope is een superslimme en superlogisch denkende leerling uit groep acht. Ze gebruikt haar logica en uitgebreide kennis van de wetenschap om dingen te begrijpen, zoals het feit dat ze niks heeft met sport en mode. Haar hersenen zijn simpelweg bedoeld voor andere en belangrijkere dingen.

Roach

Teddy Roachmont - alias Roach - is een jaar jonger dan de andere Supergroentjes. Sinds de kleuterschool staat hij al bekend om zijn slordige uiterlijk. Roach is de ultieme onverstoorbare held, dus hij past perfect in een reddingsteam.

Memnock

Memnock werd door zijn vader aangemoedigd om in dienst te gaan. Zijn vader is een held van de Benevolent Alliance. Hij vond het een mooie kans 'om het universum te ontdekken'.

Zenblock

Zenblock is duidelijk de sterkste van de groep en hij heeft beloofd om op aarde te blijven tot de Supergroentjes volgroeid zijn, wat technisch gezien over 5 jaar is (als ze 18 worden).

Supergroentjes

In Supergroentjes krijgen gewone kinderen de geweldige krachten waar we allemaal van dromen, zoals met een verhoogde waarneming beter aanvoelen wanneer een leraar een overhoring gaat geven!

PERSONAGES