De Powerpuff Girls
Toon Cup 2016

Blossom

Blossom is de leider van de Powerpuff Girls. Ze is sterk, vastberaden en bedachtzaam. Ze probeert heel hard om niet alleen te werken maar ook plezier te maken.

Bubbles

Bubbles is de zachtste en liefste Powerpuff Girl, maar dat betekent niet dat ze zich zomaar laat doen. Soms laten slechteriken en monsters haar links liggen, maar dat beklagen ze zich altijd.

Buttercup

Buttercup is een keiharde, opvliegende meid die geen tijd heeft voor plannen. Ze vecht heftig en heeft een hele hoop slachtoffers die dat kunnen beamen. Wanneer het kwaad zich roert, is Buttercup altijd klaar om snel en furieus de strijd aan te gaan.

Professor Utonium

Professor Utonium is uiterst intelligent en geeft les in kwantumfysica en micronucleaire fusie. Hij geeft blijk van veel medelijden en helpt graag zijn medeburgers.

De Burgemeester

De kleine en domme burgemeester van Townsville maakt zijn gebrek aan hersenen goed met zijn grote hart. Hij doet alles om Townsville te beschermen, al is het maar omdat ze er de lekkerste augurken maken die hij ooit heeft geproefd.

Mojo Jojo

Mojo Jojo was vroeger de laboratoriumassistent van de professor, maar veranderde van een eenvoudig aapje in een schrikwekkende brulaap als gevolg van een dramatisch ongeval dat de geschiedenis van Townsville voor altijd veranderde.

De Powerpuff Girls

Blossom, Bubbles en Buttercup zijn de Powerpuff Girls. Het zijn drie kleine meisjes met een missie: de wereld redden vóór bedtijd. Ze wonen bij Professor Utonium in een huis buiten de stad Townsville, waar ze hun krachten meten met een groot aantal monsters en booswichten.

PERSONAGES